Головна / Кулінарія / Як зробити палички з кабачків цукіні?

Як зробити палички з кабачків цукіні?

У вас є нові ідеї як приготувати цукіні? Якщо вам вже набридли варені або смажені кабачки, ось новий рецепт — запечені кабачкові палички. Це майже як запечена картопля, але набагато у більш здоровій версії. Це блюдо можна вживати самостійно, а також воно стане відмінним доповненням до обіду.

cukinii

Речі, які вам потрібні:

0,5 кг грудинки, ½ склянки панірувальних сухарів, ½ столові ложки італійської приправи, 2 яйця, ½ чайної ложки гранульованого часнику, ½ чайної ложки кошерної солі, ¼ чайної ложки цибульного порошку, ¼ склянки тертого сиру пармезан.

  • Розігрійте духовку до 200 градусів.
  • Змішайте панірувальні сухарі з гранульованим часником, цибулею в порошку, пармезаном, сіллю і приправою італійської кухні. Висипте все на пласку тарілку.
  • Цукіні вимийте і зріжте кінчики з обох сторін.
  • Розріжте їх упоперек на дві-три частини. Кожну частину наріжте уздовж на товсті скибочки.cukinii1
  • Потім наріжте з цих скибочок палички.cukinii2
  • По черзі, обмокніть кожну паличку у збите яйце, а потім виваляйте у сухарях зі спеціями.
  • Підготовлені так палички укладають на змащену маслом жаровню.
    cukinii3
  • Запікайте протягом 10-12 хвилин. Після цього вийміть з духовки, переверніть на інший бік і знову залиште пектися на 10-12 хвилин.
  • Подавайте гарячими, відразу після приготування. Доповніть страву улюбленим соусом.
    cukinii4

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


5 + = шість

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.