Головна / Кулінарія / Рецепт м'ясного рулету в сирно-картопляній оболонці

Рецепт м'ясного рулету в сирно-картопляній оболонці

Такий неймовірно апетитний і чудово смачний м'ясний рулет може стати як звичайним блюдом на кожен день, так і святковим частуванням для ваших гостей, ну а крім цього дане блюдо має і ще одну незаперечну перевагу — воно досить легко готується,  і інгредієнти для цього потрібні найпростіші.

rulet

Отже, для приготування такого м'ясного рулету в сирно-картопляної оболонці вам знадобиться наступне: 250 грамів готового картопляного пюре, два яйця, дві столові ложки картопляного крохмалю, одна велика ріпчаста цибулина, 150 г дрібно натертого твердого сиру, дві столові ложки подрібненої зелені петрушки, один зубчик часнику, дві столові ложки манної крупи, пів кілограма м'ясного фаршу, дві столові ложки сухарів для панірування, а також рослинна олія, сіль, перець і мелений коріандр.

До картопляного пюре потрібно додати одне яйце, крохмаль, одну столову ложку подрібненої петрушки і 50 грамів тертого сиру, все це ретельно перемішати і викласти рівним шаром товщиною приблизно в один сантиметр на харчову плівку.
Ріпчасту цибулю і часник почистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії до рум'яного кольору. Далі обсмажені овочі необхідно змішати з м'ясним фаршем, туди ж додати друге яйце, манку, що залишилася, петрушку, панірувальні сухарі, а також коріандр, сіль і перець за смаком. Цю суміш викласти зверху на шар пюре і потім за допомогою плівки згорнути все це в рулет.
Після з рулету слід зняти плівку, загорнути його у фольгу і варити на малому вогні близько години, потім вийняти, розгорнути, трохи остудити, обваляти з усіх боків натертим сиром, викласти на деко і запікати протягом 15-20 хвилин в добре нагрітій духовці.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


5 − = нуль

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.