Головна / Кулінарія / Омлет з брокколі

Омлет з брокколі

Цей неймовірно смачний і апетитний на вигляд, а також дуже поживний омлет зможе стати чудовим блюдом, яке можна буде готувати на сніданок для всієї родини, ну а крім того, що це дуже ситна і не дуже складна в приготуванні страва, вона має і ще одна безсумнівну перевагу — такий омлет також дуже корисний.

omlet_s_brokkoli

Для того, щоб приготувати смачний і корисний омлет з брокколі на сніданок вам будуть потрібні такі продукти:

  • шість великих яєць;
  • 180 г суцвіть броколі;
  • приблизно 100 грамів сиру твердих сортів;
  • два зубчики часнику;
  • близько двох столових ложок рослинної олії (краще оливкової);
  • чверть чайної ложки червоного перцю;
  • чорний перець і сіль за смаком.

У сковороді слід розігріти одну ложку рослинної олії, туди ж видавити очищений часник і викласти суцвіття брокколі; все це посолити і поперчити, продовжуючи готувати на середньому вогні близько однієї хвилини. Потім на сковороду влити приблизно дві столові ложки води і, накривши кришкою, смажити до готовності, а потім остудити.

Сир потрібно дрібно натерти. Яйця збити з додаванням невеликої кількості солі, змішати з обсмаженою і охолонулою брокколі і вилити яєчну суміш на сковорідку з розігрітими залишиками олії. Смажити омлет близько п'яти хвилин, після чого посипати половиною тертого сиру і відправити сковорідку в нагріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
Готовий і ще гарячий омлет присипати залишками сиру і червоним перцем, після чого розділити на порції і подавати до столу.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


× 8 = двадцять чотири

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.